Job muligheder

Mangler du noget at lave. Her kan du finde arbejde – lønnet og frivilligt.

Lønnet arbejde

Femø søger købmand.

Femø Beboerforening søger en kompetent og iderig person eller et par, der har lyst til at leje, drive og videreudvikle vores købmandsbutik ”Havnehøkeren”. Det 105 m2 store og velholdte købmandslokale ligger på havnen med lystsejlere og færgetrafik, og således tæt på et område, hvor der færdes mange mennesker. Den månedlige leje er pt. 5.318 kr. incl. moms.

”Havnehøkeren” har stor betydning for os på Femø som dagligvarebutik og samlingspunkt. Du – eller I – må variere og tilpasse driften og sortimentet til fastboende og det skiftende antal turister.

Overtagelse snarest muligt. Ansøgningsfrist er 28. oktober 2019.
Vil du høre nærmere, kontakt formand Ulrik Andreasen, 20 53 77 55, marianne.ulrik@hotmail.com.

Om Femø.

Femø er en smuk og dejlig ø, beliggende nord for Lolland. Her er varieret natur, dejlige strande og mange muligheder for friluftsliv. Færgeturen herover går fra Kragenæs Havn og tager ca. 50 min.

Femø-boere er kendte for at være åbne og tage godt i mod både nye beboere, sommerhusejere og turister. Her er et rigt foreningsliv og mange aktiviteter.

Vi er ca. 120 fastboende og mange fritidshusejere, som kommer her hele året. Mange turister finder vej til Femø, både sejlere, cykelturister og andre gæster. Vi har Kvindelejr hele sommeren og Jazzfestival i august.

Omdeling af aviser.

Folketidende gruppen mangler omdeler af ugeaviser og reklamer.
Se opslag til her under.
Henvendelse :
Telefon:54880200
Email:info@folketidende.dk

Frivilligt arbejde

Der er ikke noget arbejde PT. Hold øje med siden, hvis du er interesseret.