Flyt til Femø og få ro i sjælen

Hvis du drømmer om at flytte til en lille ø, skal du være hjertelig velkommen hos os på Femø. Her vil vi give dig forslag til, hvor på hjemmesiden du som evt. kommende femøbo især kan finde relevante oplysninger.

Huse til salg og leje

Se ledige boliger til salg eller udlejning. Boligmarkedet på Femø er ret fleksibelt. En del helårshuse fungerer som fritidshuse/fleksboliger. Der er en sommerhusudstykning på Femø, enkelte af sommerhusene benyttes som helårshuse. Vi er 120 fastboende på øen.

Tag med Femøsund til Femø

Kom på besøg og få et førstehåndsindtryk af øen.

Alle folk med folkeregisteradresse har gratis persontransport med færgen, så hvis du flytter hertil, skal du kontakte Lolland Færgefart, så du kan få dit færgekort.

Fakta.

Som kommende femøbo har du sikkert mange spørgsmål om stort og småt. I fakta om Femø kan du nok finde svar på en del af dine spørgsmål

Kontakt en femøbo.

Kontakt en femøbo og få noget at vide om, hvordan det er at bo her. På siden Mød en lokal kan du få indtryk af den mangfoldighed af mennesker, som allerede bor på øen

Et aktivt øliv

Alle typer mennesker kan føle sig godt tilpas på Femø. Femø er et oplagt sted for seniorer, som vil nyde deres otium. På Femø har vi et rigt foreningsliv. Det at deltage i aktiviteter og/eller bestyrelsesarbejde er en nem og god måde at komme i gang med ølivet på. Du kan se øens foreninger på forsiden. Du kan også prøve øen af til Femø Jazz festival eller med en uge på Kvindelejren.

Menupunktet “Det sker” viser både enkelte begivenheder og faste, ugentlige aktiviteter.

Femø Beboerforening

Kontakt Femø Beboerforening, når du er flyttet hertil, så vi kan give dig en velkomstgave. Vi vil også gerne hjælpe dig med at finde dig til rette på øen og besvare alle mulige spørgsmål vedr. Femø. Vi håber, du har lyst til at blive medlem af Femø Beboerforening.

Talerøret og brochurer om Femø

Som fastboende får du vores lokalblad Talerøret, det udkommer hvert kvartal, den første tirsdag i marts, juni, september og december. Alle kan abonnere på bladet.  I menupunktet medier kan du også finde Femøs brochurer, som kan downloades.

Jobmuligheder

Femø er et velegnet sted for iværksættere og folk med lyst og mod til at arbejde med økologiske afgrøder og dyrehold, kunst og kultur, omsorg og turisme. Det kan være en god mulighed at tænke i ”patchworkjobs”, med det mener vi, at man kan kombinere flere mindre jobs i stedet for ét fuldtidsarbejde. På Femø kan du få lynhurtigt internet, da mange ejendomme har fået fibernet. Etableringen af fibernettet har forbedret mulighederne for distancearbejde. Det er også muligt at pendle til “fastlandet”.

Ørundtur

Tag en tur rundt på øen, nyd landskabet, besøg kroen og kirken og se alle seværdighederne. Husk et kort for man kan godt fare vild mellem alle de små veje og stier.