LOGO_Fhh
525

Velkommen til Havnehøkeren

Havnehøkeren skal være et positivt samlingspunkt for hele øen.

Hos Havnehøkeren er vi alle frivillige, som vil bidrage til at opfylde formålet om at drive en bæredygtig dagligvarebutik i Det Gule Magasin ved Femø Havn til gavn og glæde for andelsforeningens medlemmer, fastboende – og kommende fastboende, fritidshusejere, turister og andre gæster.

Havnehøkeren er med til at styrke fællesskabet på Femø. I Havnehøkeren skal der være god stemning. Vi gør alle vores bedste for at skabe en god købmandsbutik for vores kunder, vores kolleger, gæster og turister, så alle får en behagelig indkøbsoplevelse. Vi har også tid til hygge og humor.

Det er en løbende læreproces for frivillige at drive en købmandsbutik. Vi er ikke bange for forandringer, vi bestræber os på hurtigt at tilpasse os nye behov og holder aldrig op med at lære. Vi stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde sammen på.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af friske varer af høj kvalitet, herunder et godt udvalg af brød og kager. Vores varesortiment skal være tilpasset vores målgrupper efter årstiden og uden at have alt for mange leverandører. Vi skal have de varer i vores faste sortiment, som kunderne har brug for i hverdagen på Femø.

 

Hvis du har forslag til hvordan vi kan gøre det bedre, så hører vi meget gerne om det.

 

Bestilling af medicin fra Maribo Apotek til levering på Femø.

Bestil medicin hos lægen, som du plejer, og afhent det hos Havnehøkeren. Håndkøbsmedicin og medicin i ”skyen” kan bestilles direkte på apoteket enten per tlf. 5478 0611, mail 025ma@apoteket.dkeller på hjemmesiden www.mariboapotek.dk.

Der kommer medicin til øen to gange om ugen – tirsdag og fredag – bestilling senest mandag eller torsdag kl. 12.30.

Åbningstider

Mandag: Lukket 

Tirsdag: Åbent 9-13 

Onsdag: Åbent 9-13 

Torsdag: Lukket 

Fredag: Åbent 15-18 

Lørdag: Åbent 9-13 

Søndag: Åbent 9-13 

 

I forbindelse med forårets helligdage

St.Bededag d. 30. april

Kr. Himmelfartsferien d. 13. – 16. maj

Pinseferien d. 23. og 24. maj

udvider vi åbningstiden: 8.00 – 14.00

 

Husk at bestille morgenbrød!

Friskbagt brød

Vi bager dagligt og efter behov flere gange dagligt.

Hvis du vil være sikker på at kunne nyde frisk bagt morgenbrød, så anbefaler vi at du bestiller dit brød dagen i forvejen. Bestilling kan ske direkte i butikken eller her på siden.

Havnehøkeren drives af frivillige ø-boere og sommerhusejere. Husk det venligst, hvis der er travlt i butikken og du måske er lidt stresset over ventetiden.