Aktiviteter

På Femø er der altid noget at lave. Se vores mange ativiteter her under :

Gymnastik

Femø Idrætsforening tilbyder gymnastik i vintersæsonen.

Der er i øjeblikket 12 personer (kvinder), der en gang om ugen går til gymnastik. Det foregår under kyndig ledelse af Eileen Christensen. Alle er meget velkomne til at deltage, selvom man ikke kunne være med fra starten.

Det foregår i Kursuscentret ved Kroen hver mandag kl. 14 – 15. Det koster Det koster 300 kr. for hele sæsonen. En sæson er fra oktober til maj. De der springer ind i løbet af sæsonen betaler 50 kr. per resterende måned.

Venlig hilsen

Peter Warnar og Eileen Christensen

Linedance

Efterårssæsonen starter september og slutter december, dato for start bliver skrevet på tavler. Vintersæson starter januar og slutter april, hver sæson koster 720 kr for 10 lektioner Det er hver tirsdag fra kl 15 til 16.30 i Præstegården.
Ikke nok med vi får god motion vi får også brugt lattermusklerne meget
Kh Kirsten.

Femø Kulturkreds

Femø Kulturkreds startede som Femø Litteraturkreds i 2007. I 2017 udvidede vi konceptet, så vi nu både læser bøger, ser film, går i teatret, ser udstillinger og hvad der ellers dukker op af spændende, kulturelle tilbud indenfor en overskuelig geografisk radius.

Kulturkredsen er åben for alle, og det hele er meget uformelt. Man kan deltage i et eller flere arrangementer. Der orienteres om arrangementerne på tavlerne og i Talerøret.

I Læsekredsen mødes vi ca en gang om måneden – som regel torsdag aften – og har intense litteratursamtaler om den fælles bog, som vi har aftalt at læse. Vi læser 8-10 bøger om året. Sommetider er der nogle, der har lækkerier med.

Kontakt

Inge-Lise Bisted

bistedjacobsen@gmail.com

2192 0276

Strikkecafe

Kom med dit håndarbejde, det kan være strikke, hækle eller sytøj. Eller hvad du er i gang med. Er der stemning for det tager vi emner op, og lærer af hinanden.

Vi forventer at arrangere en tur i løbet af foråret. Selvfølgelig håndarbejdsrelateret. Herom senere.

Venlig hilsen

Jeanette 22167468, Erika 61783640 og Birte 20344360

Sangeftermiddage

Menighedsrådet arrangerer sangeftermiddage, hvor alle er velkomne. De afholdes fra oktober til og med marts en gang om måneden. Det forgangne år var de igen godt besøgt. Menighedsrådet er vært ved en kop kaffe/te med tilbehør.

I 2018 investerede vi i et nyt el-klaver, hvilket må siges at være en god ide, nu ved Henriette, hvilken lyd der kommer ud, når hun spiller en tangent. Henriette Pedersen er kirkens organist, som akkompagnerer sangene.

Der orienteres om sangeftermiddagene i Talerøret og på tavlerne.

Vel mødt og venlig hilsen

Lis Christoffersen (2047 8391)

Onsdagsmøder

Onsdagsmøder i Pensionistforeningen

I vinterhalvåret (fra ca. oktober til april inkl.) holder Pensionistforeningen møde hver onsdag for aktive medlemmer i Præstegården kl. 14-17. Møderne arrangeres af bestyrelsen. Vi synger, drikker kaffe/te, spiller kort og bankospil. Sommetider kan der også være andre aktiviteter på programmet såsom film – lysbilleder – foredrag og andet.  Det er altid en meget hyggelig eftermiddag. Man er velkommen til at dukke op, når det passer en.

Bussen kan bestilles (5471 5040 eller 4028 0040)

Venlig hilsen

Vagn Pedersen (2014 1712)

Ældresagen

Bliv besøgsven på Femø.
Kontakt Ældresagen