Femø Fortællefestival fredag/lørdag/søndag 7-9.juni 2024

Femø Fortællefestival 2024:
GRATIS – Tilmelding er ikke et krav, men gå til tilmelding/RESERVATIONER her: femofortaellefestival.nemtilmeld.dk

En hyldest til den levende historiefortælling

Hvad: Femø Fortællefestival 2024 er en hyldest til den levende historiefortælling. Festivalen tilbyder en unik oplevelse i naturskønne omgivelser, hvor publikum kan gå fra bænk til bænk og lytte til fortællinger fra både lokale fortællere og fortællere fra hele landet.
Hvornår: 8.-9. juni 2024 (lørdag kl. 9 til søndag kl. 15).
Hvor: Femø i Smålandshavet
Hvad kan man opleve:
Fortællinger ved bænkene: Oplev et væld af forskellige fortællinger, fra sjove anekdoter til dramatiske historier og tankevækkende sagn.
Masterclass: Få inspiration til selv at fortælle ved at se og lytte til undervisning i masterclass og lær derigennem at dyrke din egen fortællekunst. Lørdag kl. 9-12.
Familiefortællinger: Børn er vilde med gode historier, og dem kan de få sammen med deres forældre ved “Familie Fortælle-stederne”
Fælles fortælle-arrangementer: Oplev professionelle fortællere i en hyggelig atmosfære og oplev det fællesskab, der opstår.
Hvorfor deltage:
Oplev magien ved levende historiefortælling: Gå på opdagelse i fantasiens verden og bliv betaget af fortællingernes kraft.
Støt en vigtig tradition: Vær med til at styrke fortælle-traditionen i Danmark og værdien af mundtlig historiefortælling.
Nyd en unik atmosfære: Oplev Femøs naturskønne omgivelser og den charmerende stemning på festivalen.
Hvem kan deltage: Alle er velkomne til Femø Fortællefestival 2024, både publikum og fortællere uanset fortælle-erfaring. Festivalen er et perfekt sted for familier med børn, historie-elskere, eventyrlystne sjæle og alle, der ønsker en inspirerende og underholdende oplevelse.
Læs mere: Besøg Femø Fortællefestivals hjemmeside: https://femo.dk/fortaellefestival/ for mere information om programmet. Festivalen er gratis, da den støttes af Nordea-fonden, Lolland Kommune og Velux-fonden. På hjemmesiden kan du orientere dig om færge, overnatning og fortæring. Femø Fortællefestival er en årlig begivenhed.

Læs mere